het perfecte horloge - mustafayavuzhorloges
240
single,single-post,postid-240,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Horloges robuust uurwerk

het perfecte horloge

3 horloges voor 3 verschillende typen vaders: Welk horloge past het best bij mij?

Iedere man heeft zijn eigen smaak wat betreft horloges. Maar welk type vind je pa nou het beste?  Vind met dit artikel het perfecte horloge voor je pa. Of natuurlijk voor jezelf. Hier komen 3 verschillende herenhorloges voor 3 typen mannen.

Er zijn verschillende kledingstijlen, die ieder persoon anders opvat en anders draagt. Zo bestaan er ook diverse typen horloges. Sportieve mannen stellen bijvoorbeeld hele andere eisen aan een horloge dan mannen die heer formeel door het leven gaan. Kortom: voor elke man, voor elke pols en voor elke gelegenheid is er een ander horloge die de beste keuze is. Maar welk soort horloge past het best bij jou?

De zakenman

Een zakelijk horloge onderscheidt zich van een sporthorloge door zijn eenvoud. Ook al ziet hij er achter het glas een stuk uitgebreider uit, geldt voor deze horloges vaak het principe Less is more. dit betekent geen stopwatchfuncties of uitgebreide meters op de wijzerplaat. Het horloge doet dat wat nodig is: Het geeft de tijd aan – en geeft hooguit de dag aan.

Tip: Probeer ervoor te zorgen dat de horlogeband matcht met de kleur van de schoenen en riem die gedragen wordt. Een horloge die een metalen band heeft is iets minder chique maar kan, door zijn neutrale uitstraling, wél met alle kleuren schoenen gecombineerd worden. Handig voor mannen met een goedgevulde schoenenkast maar met een bescheiden horlogecollectie.

De sportieve vader

Voor de vaders die vaker in spijkerbroeken en een shirt rondlopen dan in een tweedelig pak, zijn er de zogenaamde sporthorloges. En dan praten we niet over digitale polsklokjes, maar analoge horloges die doorgaans een grotere kast hebben dan hun zakelijke tegenhangers. Deze horloges zijn vaak een stuk robuuster en hebben de meeste snufjes in het klokje verwerkt zitten.

Tip: een horloge met een lichte kunststof band zit comfortabeler om de pols wanneer het gedragen wordt tijdens het sporten.

de allround dad

De allround vader heeft iets nodig dat als combinatie een perfecte optie zijn. Het moet een horloge zijn dat verfijnd genoeg is om zakelijk te dragen en waarbij de extra functies subtiel zijn weggewerkt en dus niet te opvallend en afleidend zijn.

Tip: een horloge met een metalen band is de beste optie voor zowel zakelijke als sportieve gelegenheden. Het staat namelijk bij vrijwel elke schoen en riem, maar vooral ook omdat kunststof en formeel absoluut niet samengaan en metaal iets stoot- en slijtvriendelijker is dan leer.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie