Mustafa Yavuz Horloges - Over Mustafa Yavuz Blogs
224
page,page-id-224,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Een nagestreven passie

 

Mustafa yavuz is een ontwerper met passie voor klokwerken.

 

Mijn naam is Mustafa Yavuz en Zeewolde is de plek waar ik ben geboren en opgegroeid. Ik heb een fantastische jeugd gehad. samen met mijn ouders, broer en zussen heb ik veel mooie herinneringen. Omdat horloges altijd een van mijn passies is geweest, heb ik besloten een blog te beginnen.

 

Mustafa Yavuz Horloges

 

Het maken van horloges is een prachtig proces waar zeer secuur te werk gegaan moet worden. Elke stap moet vlekkeloos verlopen en met aandacht betreden worden, om fouten te voorkomen. Op deze sites zal informatie te vinden zijn over allerlei mooie horloges, eventueel relevante links en de prachtige historie van horlogemakers.

 

Vanaf jonge leeftijd had ik al interesse in horloges. Wanneer familie op bezoek was, waren de horloges altijd leuk om te zien. na mijn havo opleiding ben ik engineering gaan studeren. Ondanks dat dit niet direct aansloot op mijn passie van horloges, heb ik hier wel ontzettend veel geleerd over creativiteit en design. Naast horloges heb ik mij altijd beziggehouden met huizen. Voor mijn blogs hierover, bekijk dan Mustafa Yavuz Huizen.